Auto Kustoms

AUTO KUSTOMS

GEEF DE FINISHING TOUCH AAN UW AUTO MET REMKLAUWEN SPUITEN

Het remklauwen spuiten wordt steeds populairder. Het is een nauwgezette klus, die Auto Kustoms op professionele, snelle en voordelige wijze voor u uitvoert. Het proces van spuiten van de remklauwen is al in twee dagen klaar. Wij kunnen remklauwen spuiten in vrijwel elke kleur, desgewenst met uw bedrijfslogo of andere originele opdruk op de klauwen. Het geeft de finishing touch aan uw auto. Doe inspiratie op bij onze projecten en neem contact op voor remklauwen spuiten.

 

Het spuiten van de remklauwen geeft een finishing touch aan uw auto!

REMKLAUWEN SPUITEN
KLEUR NAAR WENS

SPUITEN VAN DE REMKLAUWEN IS VAKWERK

Het remklauwen spuiten is een klus voor professionals. Auto Kustoms dekt voorafgaande aan het spuiten alles rond het remsysteem vakkundig af, waardoor het niet noodzakelijk is om de remklauw volledig te demonteren. Dit scheelt tijd en geld. Wij zijn hierdoor in staat om de kosten laag te houden, met prachtig resultaat. In totaal worden tien lagen gespoten, te beginnen met een primer, gevolgd door de verf en de beschermende laklaag. Auto Kustoms gebruikt hittebestendige lakken van A-merken en kan vóór het aflakken logo’s of symbolen plaatsen. Indien nodig, kunnen tegen een geringe meerprijs de remblokken of remschijven worden vervangen. U kunt ook uw velgen laten spuiten of poedercoaten.

CONTACT ONS

Bel ons op: +31 20 223 4723
E-mail ons: contact@autokustoms.nl

Geef uw auto een nieuwe, unieke uitstraling en laat uw remklauwen spuiten door de specialisten van Auto Kustoms. Bel of e-mail ons of vul het contactformulier in voor meer informatie of advies. Of vraag direct een vrijblijvende gratis offerte aan.

REMKLAUWEN SPUITEN IN ELKE KLEUR, VOOR ELK MERK

Remklauwen spuiten kan in elke kleur. Van Ferrari rood of geel tot metallic zilver of goud. En alles daartussenin. U maakt hiermee het verschil. Het geeft uw auto een unieke look en net dat beetje extra. Auto Kustoms zorgt ervoor, dat u binnen twee dagen met uw gespoten auto weer de weg op kunt. Voor een volledige metamorfose van uw voertuig kunt u het remklauwen spuiten combineren met carwrappingramen blinderencar detailing en velgen spuiten en poedercoaten, ter bescherming tegen corrosie en weersinvloeden.

REMKLAUWEN SPUITEN
KLEUR NAAR WENS