Auto Kustoms

AUTO KUSTOMS

GEEF DE FINISHING TOUCH AAN UW AUTO MET REMKLAUWEN SPUITEN IN AMSTERDAM

Het remklauwen spuiten in Amsterdam wordt steeds populairder. Het is een nauwgezette klus, die Auto Kustoms op professionele, snelle en voordelige wijze voor u uitvoert. Het proces van spuiten van de remklauwen is al in twee dagen klaar. Wij kunnen remklauwen spuiten in Amsterdam in vrijwel elke kleur, desgewenst met uw bedrijfslogo of andere originele opdruk op de klauwen. Het geeft de finishing touch aan uw auto. Doe inspiratie op bij onze projecten en neem contact op voor remklauwen spuiten in Amsterdam.

 

Het spuiten van de remklauwen geeft een finishing touch aan uw auto!

REMKLAUWEN SPUITEN
KLEUR NAAR WENS

SPUITEN VAN DE REMKLAUWEN IS VAKWERK

Het remklauwen spuiten in Amsterdam is een klus voor professionals. Auto Kustoms dekt voorafgaande aan het spuiten alles rond het remsysteem vakkundig af, waardoor het niet noodzakelijk is om de remklauw volledig te demonteren. Dit scheelt tijd en geld. Wij zijn hierdoor in staat om de kosten laag te houden, met prachtig resultaat. In totaal worden tien lagen gespoten, te beginnen met een primer, gevolgd door de verf en de beschermende laklaag. Auto Kustoms gebruikt hittebestendige lakken van A-merken en kan vóór het aflakken logo’s of symbolen plaatsen. Indien nodig, kunnen tegen een geringe meerprijs de remblokken of remschijven worden vervangen. U kunt ook uw velgen laten spuiten of poedercoaten.

CONTACT ONS

Bel ons op: +31 20 223 4723
E-mail ons: contact@autokustoms.nl

Geef uw auto een nieuwe, unieke uitstraling en laat uw remklauwen spuiten in Amsterdam door de specialisten van Auto Kustoms. Bel of e-mail ons of vul het contactformulier in voor meer informatie of advies. Of vraag direct een vrijblijvende gratis offerte aan.

REMKLAUWEN SPUITEN IN AMSTERDAM IN ELKE KLEUR, VOOR ELK MERK

Remklauwen spuiten in Amsterdam kan in elke kleur. Van Ferrari rood of geel tot metallic zilver of goud. En alles daartussenin. U maakt hiermee het verschil. Het geeft uw auto een unieke look en net dat beetje extra. Auto Kustoms zorgt ervoor, dat u binnen twee dagen met uw gespoten auto weer de weg op kunt. Voor een volledige metamorfose van uw voertuig kunt u het remklauwen spuiten in Amsterdam combineren met carwrappingramen blinderencar detailing en velgen spuiten en poedercoaten, ter bescherming tegen corrosie en weersinvloeden.
REMKLAUWEN SPUITEN
KLEUR NAAR WENS

AUTO KUSTOMS

WIJ BIEDEN DE MOOISTE PRIJZEN

*Alle onderstaande prijzen zijn exclusief btw.

Small Hatchback

Smart, Vokswagen UP, Fiat 500

vanaf
€995,00*
Hatchback

VW Golf, Audi A3, A-Klasse

vanaf
€1595,00*
Sedan

Audi A4, Mercedes C-Klasse

vanaf
€995,00*
Limousine

Mercedes S-klasse, BMW 7 serie

vanaf
€2395,00*
Suv

Porsche Cayenne, Audi Q7

vanaf
€2495,00*
Supercars

Lamborghini, Ferrari

vanaf
€2995,00*