what'supinstagramfacebook

AUTO BESTICKEREN IN AMSTERDAM: DÉ MANIER VOOR EFFECTIEVE VOERTUIGRECLAME

Een auto, bedrijfswagen of bestelbus bestickeren wordt door vele mensen gezien. Laat uw auto bestickeren in Amsterdam met hoogwaardige vinylfolie door Auto Kustoms. Het is het perfecte middel om uw naamsbekendheid te vergroten en uw reclame- of promotieboodschap over het voetlicht te brengen. Auto bestickeren in Amsterdam is herkenbaar, representatief, vertrouwenwekkend en doeltreffend. Auto Kustoms voert deze klus in een handomdraai uit, zonder schade aan uw originele lak. Neem nu contact op voor auto bestickeren in Amsterdam, als ideaal communicatiemiddel om uw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen.

Autobestickering is onmisbaar voor uw bedrijf!

ferrari 4584
REMKLAUWEN SPUITEN
poedercoat

vanaf €300,-

KLEUREN NAAR WENS
remklauwen

vanaf €350,-

SPUITEN VAN DE REMKLAUWEN IS VAKWERK

Het remklauwen spuiten in Amsterdam is een klus voor professionals. Auto Kustoms dekt voorafgaande aan het spuiten alles rond het remsysteem vakkundig af, waardoor het niet noodzakelijk is om de remklauw volledig te demonteren. Dit scheelt tijd en geld. Wij zijn hierdoor in staat om de kosten laag te houden, met prachtig resultaat. In totaal worden tien lagen gespoten, te beginnen met een primer, gevolgd door de verf en de beschermende laklaag. Auto Kustoms gebruikt hittebestendige lakken van A-merken en kan vóór het aflakken logo’s of symbolen plaatsen. Indien nodig, kunnen tegen een geringe meerprijs de remblokken of remschijven worden vervangen. U kunt ook uw velgen laten spuiten of poedercoaten.

Geef uw auto een nieuwe, unieke uitstraling en laat uw remklauwen spuiten in Amsterdam door de specialisten van Auto Kustoms. Bel of e-mail ons of vul het contactformulier in voor meer informatie of advies. Of vraag direct een vrijblijvende gratis offerte aan.

REMKLAUWEN SPUITEN IN AMSTERDAM IN ELKE KLEUR, VOOR ELK MERK

Remklauwen spuiten in Amsterdam kan in elke kleur. Van Ferrari rood of geel tot metallic zilver of goud. En alles daartussenin. U maakt hiermee het verschil. Het geeft uw auto een unieke look en net dat beetje extra. Auto Kustoms zorgt ervoor, dat u binnen twee dagen met uw gespoten auto weer de weg op kunt. Voor een volledige metamorfose van uw voertuig kunt u het remklauwen spuiten in Amsterdam combineren met carwrapping, ramen blinderen, car detailing en velgen spuiten en poedercoaten, ter bescherming tegen corrosie en weersinvloeden.

VOOR
poedercoat
NA
remklauwen
CONTACT ONS

+31 20 223 4723

contact@autokustoms.nl

Weberstraat 27, 1446 VV Purmerend

LAAT ONS U TERUG BELLEN
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA
facebookinstagraminstagram