Auto Kustoms

AUTO KUSTOMS

CAR WRAPPEN IN AMSTERDAM: UW EIGEN AUTO OF ALS VISITEKAARTJE VOOR UW BEDRIJF

Car wrappen in Amsterdam is dé manier om uw particuliere of bedrijfsauto een nieuwe en unieke look te geven. Auto Kustoms is dé specialist om deze klus op professionele en voordelige wijze te klaren. Onze gecertificeerde en ervaren monteurs werken alleen met vinylfolies van A-kwaliteit zodat u verzekerd bent van jarenlang rijplezier. Door te werken met enkel de hoogste kwaliteit folies onderscheiden van ons van de concurrente. De folie is beschikbaar in een kleur of print naar keuze. Daarnaast is het ook mogelijk om tekst aan te brengen op uw voertuig. Car wrappen in Amsterdam kan met verschillende afwerkingen gedaan worden. Zoals: matte, hoogglans, carbon, satijn, chroom of metallic folieafwerking. Hierdoor is er altijd een folie beschikbaar die past bij uw voertuig. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

AUTO WRAPPEN IN AMSTERDAM HEEFT VELE VOORDELEN

Een auto is niet alleen een vervoersmiddel. Het is ook een verlengstuk van uw eigen stijl of het visitekaartje van uw bedrijf. Carwrappen in Amsterdam biedt de perfecte oplossing want Auto Kustoms past met onze speciale wrap techniek het aanzien van uw voertuig aan zonder ingrijpende werkzaamheden. De hoogwaardige folie is niet schadelijk voor uw lak en kan altijd weer eenvoudig worden verwijderd. Sterker nog, het beschermt de oorspronkelijke lak tegen de negatieve invloed van weersomstandigheden. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Auto Kustoms geeft u graag advies.

PROFITEER VAN DE VELE VOORDELEN VAN CARWRAPPEN IN AMSTERDAM

 Unieke & onderscheidende uitstraling voor uw privé- of zakelijke voertuig.

 Voordeliger dan de auto laten spuiten en het eindresultaat is bijna hetzelfde omdat de folie snel aangebracht kan worden.

 UV-werend laminaat beschermt tegen zonlicht, hagel, zure regen, strooizout, steenslag en krassen. Hierdoor gaat de lak langer mee.

 Relatief goedkope manier om reclame te maken voor uw bedrijf of organisatie.

 Vrijwel onbeperkte kleuren en afwerkingen zonder dat u op hoge kosten wordt gejaagd .

 De vinylfolie is eenvoudig te verwijderen wanneer u uw auto inruilt of verkoopt.

AUTO KUSTOMS

WIJ BIEDEN DE MOOISTE PRIJZEN

*Alle onderstaande prijzen zijn exclusief btw.

Small Hatchback

Smart, Vokswagen UP, Fiat 500

vanaf
€995,00*
Hatchback

VW Golf, Audi A3, A-Klasse

vanaf
€1595,00*
Sedan

Audi A4, Mercedes C-Klasse

vanaf
€995,00*
Limousine

Mercedes S-klasse, BMW 7 serie

vanaf
€2395,00*
Suv

Porsche Cayenne, Audi Q7

vanaf
€2495,00*
Supercars

Lamborghini, Ferrari

vanaf
€2995,00*