Auto Kustoms

AUTO KUSTOMS

AUTO BESTICKEREN IN AMSTERDAM: DÉ MANIER VOOR EFFECTIEVE VOERTUIGRECLAME

Een auto, bedrijfswagen of bestelbus bestickeren wordt door vele mensen gezien. Laat uw auto bestickeren in Amsterdam met hoogwaardige vinylfolie door Auto Kustoms. Het is het perfecte middel om uw naamsbekendheid te vergroten en uw reclame- of promotieboodschap over het voetlicht te brengen. Auto bestickeren in Amsterdam is herkenbaar, representatief, vertrouwenwekkend en doeltreffend. Auto Kustoms voert deze klus in een handomdraai uit, zonder schade aan uw originele lak. Neem nu contact op voor auto bestickeren in Amsterdam, als ideaal communicatiemiddel om uw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen.

Autobestickering is onmisbaar voor uw bedrijf!

AUTO BESTICKEREN VOOR BEDRIJVEN VAN ELKE OMVANG

Uw voertuig voorzien van uw huisstijl, logo, slogan of reclame-uiting is de beste manier van branding. Auto Kustoms kan vrijwel alles wat rijdt voorzien van duurzame folie, in elke gewenste kleur, print en tekst. Een auto bestickeren in Amsterdam is een voordelige manier van voertuigreclame voor kleine en grote bedrijven, van zpp’ers en MKB-bedrijven tot grotere bedrijven met leaseauto’s en ondernemingen met een groot wagenpark. Wij kunnen meerdere auto’s of bussen tegelijk bestickeren en ontzorgen u tijdens het gehele proces.

AUTO BESTICKEREN IN AMSTERDAM BIEDT VELE VOORDELEN:

 Goedkope en effectieve manier om uw bedrijf of organisatie te promoten

 Geschikt voor elk voertuig

 Unieke, onderscheidende uitstraling, passend bij uw huisstijl en doelstellingen

 Voordeliger dan auto laten spuiten, maar met vergelijkbaar resultaat

 Vrijwel onbeperkte mogelijkheden, zonder hoge kosten

 De folie is eenvoudig te verwijderen, bij inruil of verkoop van het voertuig

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN AUTO BESTICKEREN IN AMSTERDAM

Auto Kustoms kan uw auto bestickeren in Amsterdam of uw voertuig inpakken met carwrappen. Deze zelfklevende folie is voorzien van UV-werend laminaat, dat beschermt tegen fel zonlicht, hagel, zure regen, steenslag, strooizout en krassen. Ook het ramen blinderencar detailing of velgen spuiten en poedercoaten behoort tot de mogelijkheden.

Kies voor auto bestickeren in Amsterdam en informeer bij Auto Kustoms naar de vele mogelijkheden. Wij zijn telefonisch (020 – 223 47 23), per e-mail (contact@autokustoms.nl) of via het contactformulier bereikbaar. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.