Auto Kustoms

AUTO KUSTOMS

GLASCOATING VOOR UW AUTO

Wilt u graag uw auto optimaal beschermen tegen invloeden van buitenaf? Laat dan een glascoating aanbrengen door Auto kustoms. Daarnaast is glascoating een speciale lakcoating, waarbij wij het lakoppervlak van uw auto voorzien van een duurzame en slijtvaste laag. Bovendien is de coating hard en ziet het er glashelder uit en beschermt het lakoppervlak tegen invloeden van buitenaf. Hierbij kunt u denken aan bescherming tegen UV-licht, chemicaliën, olie, strooizout, boomhars, vuil en andere factoren. Verder kan glascoating ook een goede bescherming zijn tegen krassen in het lakoppervlak. Met behulp van glascoating kunt u jaren genieten van uw aantrekkelijk uitziende auto. Ook bij eventuele verkoop of inruil kan dit erg voordelig zijn.

Audi RS Q8, Mercedes-Benz G-klasse of Rolls-Royce Phantom, Auto kustoms draagt zorg voor alle typen auto’s. Wij staan garant voor vakmanschap en een stralend voertuig. Auto kustoms is beschikbaar voor bedrijven, autodealers en particulieren.

REMKLAUWEN SPUITEN

GLASCOATING VOOR UW AUTO

Wilt u graag uw auto optimaal beschermen tegen invloeden van buitenaf? Laat dan een glascoating aanbrengen door Auto Kustoms daarnaast is glascoating een speciale lakcoating, waarbij wij het lakoppervlak van uw auto voorzien van een duurzame en slijtvaste laag. Bovendien is de coating hard en ziet het er glashelder uit en beschermt het lakoppervlak tegen invloeden van buitenaf. Hierbij kunt u denken aan bescherming tegen UV-licht, chemicaliën, olie, strooizout, boomhars, vuil en andere factoren. Verder kan glascoating ook een goede bescherming zijn tegen krassen in het lakoppervlak.
Met behulp van glascoating kunt u jaren genieten van uw aantrekkelijk uitziende auto. Ook bij eventuele verkoop of inruil kan dit erg voordelig zijn.

Audi RS Q8, Mercedes-Benz G-klasse of Rolls-Royce Phantom, Auto Kustoms draagt zorg voor alle typen auto’s. Wij staan garant voor vakmanschap en een stralend voertuig. Auto Kustoms is beschikbaar voor bedrijven, autodealers en particulieren.

CONTACT ONS

Bel ons op: +31 20 223 4723
E-mail ons: contact@autokustoms.nl

Geef uw auto een nieuwe, unieke uitstraling en laat uw auto glascoaten door de specialisten van Auto Kustoms. Bel of e-mail ons of vul het contactformulier in voor meer informatie of advies. Of vraag direct een vrijblijvende gratis offerte aan.

WAAROM GLASCOATING OP UW AUTO

Glascoating is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van autolak. De vakmannen van Auto Kustoms brengen de coating als een gel-achtige substantie aan. Deze substantie hardt snel uit, waardoor er een stevige beschermingslaag ontstaat tegen invloeden van buitenaf.
Het hoofdbestanddeel uit de coating, genaamd siliciumdioxide, hecht zich op Nano niveau vast aan de lak van uw auto. De coating dringt diep door en klemt zich vast, waardoor de autolak volledig geseald wordt. Hierdoor hebben externe factoren weinig tot geen invloed meer op de lak van uw auto.
Door glascoating wordt de glans van uw auto gewaarborgd en hoeft u niet meer te poetsen. Het schoonmaken van uw auto is nog nooit zo makkelijk geweest!

AUTO KUSTOMS

WIJ BIEDEN DE MOOISTE PRIJZEN

*Alle onderstaande prijzen zijn exclusief btw.

Small Hatchback

Smart, Vokswagen UP, Fiat 500

vanaf
€995,00*
Hatchback

VW Golf, Audi A3, A-Klasse

vanaf
€1595,00*
Sedan

Audi A4, Mercedes C-Klasse

vanaf
€995,00*
Limousine

Mercedes S-klasse, BMW 7 serie

vanaf
€2395,00*
Suv

Porsche Cayenne, Audi Q7

vanaf
€2495,00*
Supercars

Lamborghini, Ferrari

vanaf
€2995,00*