what'supinstagramfacebook

Auto wrappen in den haag

Met auto wrappen in den haag kunt u uw auto, bedrijfswagen, bestelbus of boot laten restylen én uw voertuig omtoveren tot een rijdend reclame- en promotieobject. Auto Kustoms is al meer dan zeven jaar gespecialiseerd in carwrapping van elk merk en model auto. Het hoogwaardige, zelfklevende vinylfolie zorgt voor een compleet nieuwe uitstraling van uw voertuig. Bovendien beschermt een laag UV-werend laminaat tegen fel zonlicht, steenslag, strooizout, zure regen, hagel en krassen. Laat uw auto wrappen in den haag en neem contact op met Auto Kustoms, die van uw voertuig een uniek exemplaar maakt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw auto!

AUTO WRAPPEN IN den haag IN ELKE GEWENSTE KLEUR

De gecertificeerde monteurs van Auto Kustoms kunnen auto wrappen in den haag in vrijwel elke kleur, met gebruikmaking van A-kwaliteit folie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor mat, carbon, leder, hoogglans, chroom, metallic of satijn, of voor folie met print. De vinylfolie is duurzaam. U kunt gewoon met uw auto door de wasstraat.

GENIET VAN DE VELE VOORDELEN VAN AUTO WRAPPEN IN den haag.

Unieke, onderscheidende uitstraling voor uw privé- of zakelijke voertuig

Auto wrappen is voordeliger dan de auto laten spuiten en oogt bijna hetzelfde

UV-werend laminaat beschermt tegen zonlicht, hagel, zure regen, strooizout, steenslag en krassen

Relatief goedkope manier om reclame te maken

Vrijwel onbeperkte mogelijkheden

De vinylfolie is eenvoudig te verwijderen, als u uw auto inruilt of verkoopt

SMALL HATCHBACK

Smart, Vokswagen UP, Fiat 500

vanaf €995,-*

HATCHBACK

VW Golf, Audi A3, A-Klasse

vanaf €1595,-*

SEDAN

Audi A4, Mercedes C-Klasse

vanaf €1795,-*

LIMOUSINE

Mercedes S-klasse, BMW 7 serie

vanaf €2395,-*

SUV

Porsche Cayenne, Audi Q7

vanaf €2494,-*

SUPERCARS

Lamborghini, Ferrari

vanaf €2995,-*

AUTO WRAPPEN IN den haag: VOORDELIGER DAN SPUITEN

Auto wrappen in den haag is goedkoper dan het opnieuw laten spuiten van uw voertuig. Het eindresultaat is bijna niet te onderscheiden van traditionele autolak. De originele lak van uw auto blijft na het aanbrengen van de vinylfolie intact. De folie kan weer schadevrij worden verwijderd. Auto Kustoms kan uw auto wrappen in den haag en is hét adres voor ramen blinderen, car detailing en velgen spuiten en poedercoaten. Aarzel niet langer en laat uw auto of boot inpakken met auto wrappen in den haag. Bel (020 – 223 47 23), e-mail (contact@api.autokustoms.nl) of gebruik het contactformulier of offerteformulier voor meer informatie, advies of het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor auto wrappen in den haag.